23948sdkhjf

Beans in Cup får ny vd

Det svenska kaffebolaget Beans in Cup, som som är en stor försäljare direkt till företag, har utsett Anna Ståhl som ny vd. Hon kommer att tillträda tjänsten 1 juni och ersätter då Johan Åberg som lämnar tjänsten på egen begäran 

– Jag känner stolthet och entusiasm inför uppdraget att leda organisationen vidare tillsammans med alla engagerade medarbetare. För mig är det viktigt att vi fortsätter att utvecklas och skapar tillväxt med god lönsamhet i en kultur som engagerar och inkluderar, säger Anna Ståhl.

Anna Ståhl kommer närmast från en tjänst som kommersiell chef på HIVE Streaming. Hon har även erfarenhet av förändringsledning och har jobbat med flera företag inom Telekom, IT och logistik.

– Anna kommer till Beans in Cup i ett läge där vi som bolag ska ta nya steg på vår utvecklingsresa. Annas kunskap inom digitalisering och skalbarhet kombinerat med ett starkt och coachande ledarskap kommer att vara ett mycket starkt tillskott i vår fortsatta resa, säger Anna Weiner Jiffer, styrelseordförande för Beans in Cup.

Beans in Cup grundades 2017, när Kaffebönan Handels, Incup och Beans slogs ihop. Bolaget hade en omsättning på runt 332 miljoner under 2021 och gjorde då en vinst på runt 9 miljoner. 

Johan Åberg kommer att tillträda som investeringschef på Beans in Cups ägare Pamica, som är ett investmentbolag. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094