23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Valrhona och Werners Gourmetservice tecknar samarbetsavtal

Från och med 1 juni 2013 kommer Werners Gourmetservice att överta försäljning och distribution av Valrhonachoklad till restaurang, konditori och grossist, sk. ”B to B” i Sverige.

Valrhona och Werners Gourmetservice har slutit ett samarbetsavtal, enligt ett pressmeddelande.

Den franska chokladtillverkaren Valrhona grundades 1922 i den lilla staden Tain l ́Hermitage nära Lyon. Valrhona är idag en av världens största kvalitetsproducenter av choklad. I verksamheten finns École du Grand Chocolat, en skola för professionella kockar och konditorer.

- Jag är stolt över det förtroende Valrhona gett Werners och hoppas att vi gemensamt kan tillmötesgå kundernas behov. Tillsammans med Valrhona ser vi fram mot nya utmaningar, produkter och tekni- ker som kan inspirera till spännande upplevelser i matens underbara värld, säger Lars Molitor VD, Werners Gourmetservice AB.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.047