23948sdkhjf

SRB och Retail House går ihop – vill erbjuda helhetslösning

Ulf Lundén blir vd för den sammanslagna företagsgruppen, SRB – Retail House.

SRB Gruppen, som erbjuder butiksservicetjänster, och shopping marketingbyrån Retail House går samman. Avsikten är att tillsammans erbjuda en helhetslösning inom butiksmarknadsföring.

Ny vd för den sammanslagna företagsgruppen, SRB – Retail House, blir Ulf Lundén idag vd på SRB Butiksservice/SRB Gruppen. Retail Houses vd och grundare Martin Moström intar rollen som strategisk rådgivare och ansvarig för gruppens kunskapsutveckling.

– Detalj- och dagligvarubranschen är satt under hårt förändringstryck och vi ser att våra tjänster har en viktig roll att fylla i den processen. Därför tycker vi att det känns självklart att bygga vidare på vår vision att bli den ledande tjänsteleverantören inom shopper marketing i branschen, kommenterar Martin Moström.

– Nu när branschen står inför en konsolidering så skapar vi tillsammans med Retail House en företagsgrupp med en komplett helhetslösning inom butiksmarknadsföring, i Sverige och övriga Norden, tillägger säger Ulf Lundén. 

Retail House omsatte förra året 30,2 miljoner kronor. SRB Gruppen omsatte i sin senast offentliga redovisning, för 2021, 57,3 miljoner. Tillsammans räknar bolagen med att nå över 100 miljoner kronor i omsättning under 2023.

SRB – Retail House kommer att ha cirka 35 personer på kontoret och en samlad fältkår runt om i Sverige på över 500 personer. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Livsmedelsjättarna skärper kraven på soja – ”risk för kränkningar av mänskliga rättigheter”
Norrmejerier vill avveckla Luleå mejeri
Herrljunga blir ny tillverkare av Ekobryggeriets drycker – tecknar avtal med Umida
Bönderna kritiserar hållbarhetsersättningen från Arla – ”straffas”
Ekoförsäljningen fortsätter minska
Arla sänker ersättningen till bönderna igen
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078