23948sdkhjf

Linas ägarbolag byter namn – ”dags att manifestera vår kultur”

Linas Matkasse är ett av varumärkena i LMK Group som ska byta namn till Cheffelo. Skälet anges vara att stärka det kulturella utvecklingen inom bolaget.

LMK Group bildades 2008 och äger i dag varumärkena Linas Matkasse i Sverige, Godtlevert och Adams Matkasse i Norge samt Retnemt i Danmark. Det nya bolagsnamnet Cheffelo AB är tänkt att bättre representera den nordiska varumärkesstrategin.  

– Vårt bolag är byggt på fyra lokala entreprenörsdrivna varumärken och i takt med att vi utvecklas som ett nordiskt bolag tycker vi att det är dags att manifestera vår kultur och vårt sätt att arbeta med ett starkt gemensamt varumärke som både nuvarande och framtida kollegor kan identifiera sig med och känna stolthet över, kommenterar vd Walker Kinman. 

LMK Group omsatte förra året 1,1 miljarder SEK och levererade cirka 17 miljoner måltider till sina kunder. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Namnbytet till Cheffelo AB har enligt ett pressmeddelande stöd från de största aktieägarna och kommer att formellt beslutas vid en extra bolagsstämma i höst. Då ska också företagets aktie-ticker ändras från LMKG till CHEF.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172