23948sdkhjf

Löfbergs trefaldigt nominerade på Dagligvarugalan

Löfbergs är nominerade till inte mindre än tre priser i årets upplaga av Dagligvarugalan
På Dagligvarugalan prisas en rad goda insatser inom dagligvaruhandeln. Löfbergs är nominerade till inte mindre än tre priser, bland annat Årets Miljöpris.

- Hållbarhetsfrågan är extremt viktig och genomsyrar hela vår verksamhet. Därför känns det jättebra att vi uppmärksammas på detta sätt, säger Kent Pettersson, försäljningsdirektör inom Retail på Löfbergs i ett pressmeddelande.

Miljöfrågor är viktiga
Miljöpriset delas ut till ett företag, butik, butikskedja eller leverantör som med engagemang, konsekvens och ett brett helhetsperspektiv driver miljöfrågorna. I kriterierna poängteras även att arbetet ska gynna både butiker och konsumenten.

- Finalplatsen är ett resultat av ett långsiktigt och ihärdigt arbete att hjälpa handlare att öka andelen miljö- och Fairtrademärkta produkter. Det handlar också om att tydliggöra fördelarna med Krav, Fairtrade och andra certifieringar och att göra det enkelt för konsumenten att välja rätt, säger Kent Pettersson.

- Vi är redan idag en av världens största importörer av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe och senast 2016 ska allt vårt kaffe vara certifierat.

Löfbergs är även nominerade till priset Årets leverantör. Dessutom är Anders Beijar på Löfbergs nominerad till priset Årets Space Manager.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078