23948sdkhjf

Ny kvalitetsdirektör i Tulip

Nuvarande kvalitetsansvarig i Tyskland, Michael Larsen, övertar jobbet som kvalitetsdirektör på Tulip Food Company.
Tulip Food Companys nuvarande kvalitetschef i Tyskland, Michael Larsen, övertar jobbet som kvalitetsdirektör, när det nuvarande kvalitetsdirektör Carsten Christensen går på förtidspension, den 1 oktober.

- Kvalitet och livsmedelssäkerhet är två helt avgörande parametrar för Tulip. Därför har vi varit igenom en omfattande process med både interna och externa kandidater för att säkra oss att vi hittat den rätta personen till jobbet, och jag gläder mig i den förbindelsen över att vår interna kandidat var starkas i det imponerande fältet av ansökare säger VD Kasper Lenbroch.

Michael Larsen kom till Tulip från ett jobb som Food Sector Manager på Bureau Veritas, när han blev anställda på Tulip 1 juni 2011 och han har under sin anställning bidragit markant till att stärka kvalitetsarbetet. Han är professionellt mycket stark och har ingående kunskap till arbetet i kvalitetsavdelningen.
Dessutom har Michael Larsen en mycket god kunskap om Tulip på grund av hans nuvarande position på företaget.

- Michaels kunskap om Tulip är en stor fördel och jag ser fram emot att Michael kan utveckla Tulips kvalitetsarbete ytterligare, så att företaget fortsatt kommer att präglas av en mycket hög nivå när det gäller kvalitet och livsmedelssäkerhet, säger Kasper Lenbroch.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078