23948sdkhjf

Beans in Cup förvärvar måltidslösningsbolag

Breddar med måltidslösningar för arbetsplatser och slår ihop två koncept.

Beans in Cup har förvärvat HGM Dryckservice som levererar måltidslösningar, matkylar och kaffe till arbetsplatser.

– Vår vision är att skapa den ultimata upplevelsen för våra kunder genom att erbjuda högkvalitativ mat, fika och dryck för varje arbetsdag. När vi kombinerar HGM:s expertis inom måltidslösningar med båda bolagens starka fikalösningar kommer vi kunna möta den efterfrågan som finns på dagens och framtidens arbetsplatser, säger Anna Ståhl, vd på Beans in Cup i en kommentar.

Övertagandet skedde den 20 maj. Beans in Cup är rikstäckande med 26 kontor från norr till söder. Bolaget etablerades år 2017 genom en sammanslagning av tre kaffebolag. Bolagets omsättning för räkenskapsåret 2022 uppgick till drygt 500 miljoner kronor.

– Vi delar värderingar och ambition med Beans in Cup. När vi nu slår ihop våra koncept är jag säker på att våra kunder kommer få det bästa sortimentet och servicen på marknaden. Tillsammans blir vi en ännu starkare aktör med kapacitet att leverera över hela landet, säger Peter Has, vd på HGM.

HGM, grundat 1984, har kontor i Malmö, Stockholm och Göteborg omsatte 80 miljoner kronor 2022 och har 2 300 kunder spridda över Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093