23948sdkhjf

Succé för Ecovivas julkassar

Ecoviva levererar sin ekologiska julkassar i år igen.
Ecoviva, som levererar prisbelönta ekologiska matkassar till Stockholm, Uppsala och Göteborg, kommer även i år att leverera ekologiska julkassar till ett frodigt julbord för 10 personer. Ecoviva vill upprepa förra årets succé, där de exklusiva julkassarna sålde slut snabbt med otroligt nöjda kunder.

Få julmat till dörren
- Ecovivas julkassar ska vara en upplevelse. Både med riktigt god julmat och delikatesser, men även vill vi ge julfrid. Kunden sparar enormt med tid att få våra julkassar hem till dörren, då våra ekologiska råvaror är svåra eller omöjliga att få tag i. Det är extra roligt att vi lyckades så väl förra året då lovorden haglade. I år ska julkassarna bli än lyxigare med några till nyheter, säger Amina Bergendahl, en grundare till Ecoviva i ett pressmeddelande.

- Vi sätter en ära i att få leverera julkassarna hem. Vi ser det som ett hedersuppdrag då julbordet är en så central del av julfirandet. Julmaten är grunden för både festligheten och julfriden. Därför tummar vi inte på kvaliteten, säger Annika Riis Kristoffersson en av grundarna till Ecoviva.

Ecovivas julkassar kommer att säljas i begränsad volym då en del råvaror är exklusiva med begränsad tillgänglighet. Julkassarna levereras till Storstockholm. Uppsala och Storgöteborg
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078