23948sdkhjf

Trensums Food AB förvärvar Sunprojuice.dk

Trensums Food AB förvärvar Sunprojuice A/S genom det helägda dotterbolaget Trensums A/S.
Trensums Food AB förvärvar Sunprojuice.dk A/S. Förvärvet innebär att Trensums Food AB blir Nordens största tillverkare av koncentrat.

Trensums Food producerar för ledande globala varumärkesägare på såväl internationell som på nationell nivå. Ett av specialområdena är förädling av bär, bönor och cerealier till flytande eller semiflytande konsumentprodukter eller ingredienser.

- Det känns fantastiskt roligt att få välkomna Sunprojuice till Trensums Food. Sunprojuice är den enda anläggningar i sitt slag i Norden, som producerar koncentrat av hög kvalitet. Den passar därför väl in i vårt produktionsutbud och stärker vår position som koncentratproducent, säger Trensums Foods vd Jonas Danielsson om förvärvet i ett pressmeddelande.

Byter namn
Sunprojuice som ligger på Själland i Danmark tillverkar koncentrat, råsaft, puréer och extrakt för kunder runt om i hela världen.

Köpet träder i kraft den 5 december 2013. Sunprojuice byter samtidigt namn till Trensums A/S. Samtliga kontrakt som för närvarande innehas av Sunprojuice.dk A/S tar Trensums A/S över.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.06