23948sdkhjf

Ancrona och Fontana Food utökar sitt samarbete

Ancrona och Fontana Food stärker samarbetet ytterligare.
Ancrona stärker sin position ytterligare som säljbolag genom att överta Fontana Foods säljkår. Den nya organisationen kommer att vara på plats den första januari 2014. Fontana Food kommer att fortsätta sin framgångsrika verksamhet med import och produkt-utveckling av medelhavsmat.

Samarbete sedan 2012
Ancrona och Fontana Food har samarbetat sedan 2012 och fördjupar nu samarbetet ytterligare genom att Ancrona tar över hela Fontana Foods säljkår. I januari kommer våra säljkårer med totalt
35 personer, på dagligvaruhandeln och servicehandeln, se till att marknadssatsningar optimeras på bästa sätt i alla besöksbutiker.

- Vi växer som bolag och det känns väldigt bra att stärka upp vår organisation ytterligare och att utöka vår varumärkesportfölj med Fontana Foods produkter”, säger Peter Nordwall VD på AncronaAB i ett pressmeddelande.

- Vi är mycket nöjda över samarbetet med Ancrona och med detta steg utökas antalet säljare markant. Vi känner att Ancrona är rätt partner för våra varumärken, säger Loizos Papadopoulos VD Fontana Food AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063