23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Slakteri värvar från stjärnkock

Slow Food-gastronom tar över ansvaret för etiskt kött hos Hälsingestintan.

Slakteriföretaget Hälsingestintan, som i mitten av november blev först i världen med att erbjuda full spårbarhet, har rekryterat Jaqueline Cavazza, som tidigare arbetade med satsningen Matbordet på stjärnkocken Mathias Dahlgrens restaurang Matsalen på Grand Hotel i Stockholm.





Läs också: Hälsingestintan först med total spårbarhet



Det är hon som ansvarar för konceptet "etiskt kött" hos Hälsingestintan.





— Vår satsning på kvalitet är långsiktig och vi är envisa. Att ha Jacqueline med i gänget höjer våra ambitioner till en helt ny nivå, hon har en unik kompetens och bakgrund. Det är fantastiskt att hon jobbar hos oss, säger Britt-Marie Stegs, vd för Hälsingestintan, i ett pressmeddelande.





Läs också: Mobilt slakteri har blivit världssnackis
BREAKING
{{ article.headline }}
0.063