23948sdkhjf

Krishanteraren lämnar Livsmedelsföretagen

Nya uppdraget: Livsmedelsföretagen.
Jeanette Fors-Andrée lämnar sin roll som krishanterare på Livsmedelsföretagen, och startar sin egen byrå med inriktning på krishantering och medierådgivning, skriver Resumé. Men förändringen till en början inte särskilt stor – första kunden för den är nämligen Livsmedelsföretagen.

– Min första och största kund kommer att vara min tidigare arbetsgivare. På uppdrag av Livsmedelsföretagen ska jag fortsätta stötta de enskilda bolagen inom livsmedelsindustrin, kommenterar Jeanette Fors-Andrée till Resumé.

Förändringen i och med starten av den egna byrån är att hon i framtiden även kan erbjuda sina tjänster till andra bolag, lägger hon till.

Jeanette Fors-Andrée värvades till Livsmedelsföretagen 2013, och beskrevs då som en av landets ledande krisexperter. Värvningen som innebar att organisationens medlemmar fick möjlighet till krisstöd var en del av en större modernisering för verksamheten.

Innan rollen på Livsmedelsföretagen var Jeanette Fors-Andrée kriskonsult på det globala företaget Hill+Knowlton Strategies och forskade även i sju år kring kriskommunikation och krishantering vid Uppsala universitet. Dessutom har hon skrivit två böcker om kriskommunikation.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063