23948sdkhjf

Liseberg väljer lokal glassleverantör

”En fantastisk möjlighet för oss att kunna visa upp vårt varumärke".
Göteborgsföretaget Triumf Glass har utsetts till Lisebergs nya huvudleverantör av glass, skriver man i ett pressmeddelande. Nöjesparken är i dag Sverige mest besökta resmål, och har årligen cirka 3 miljoner gäster. Glassföretagets vd, Anders Müntzing, säger att det känns fantastiskt och beskriver avtalet som en "triumf".

– En fantastisk möjlighet för oss att kunna visa upp vårt varumärke samt sprida glassglädje och smakupplevelser på Göteborgs stolthet, Liseberg. Vi har längtat efter den här dagen i många år och får äntligen chansen, säger Anders Müntzing, vd för Triumf Glass, i ett pressmeddelande.

Triumf Glass grundades 1946 i Göteborg och har i dag sin fabrik i Sävedalen en bit utanför Göteborg. Totalt producerar företagets 86 anställda drygt 17 miljoner liter glass om året, och man planerar nu för att bygga ut fabriken för ökad produktion under de närmsta två åren.

Omsättningen uppgår till omkring 300 miljoner kronor och man beräknar att man har en marknadsandel på 20 procent. Sedan tidigare har man uttryckt ett mål om att öka andelen till 25 procent innan 2018.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095