23948sdkhjf

Tidigare Carlsberg-chef till ciderstyrelsen

Brännland Cider rekryterar erfaren dryckeschef.
Umeå-baserade Brännland Cider, som har vunnit flertalet internationella priser de senaste åren, förstärker bolaget med en rekrytering till styrelsen.

In kommer Sebastian Tarkowski, tidigare commercial samt brand manager i Carlsberg-koncernen där han ansvarade för varumärken som Falcon, Staropramen och Nya Carnegie-bryggeriet. Efter tio år hos Carlsberg tog han för två år sedan steget över till en position som client director och varumärkesstrateg på innovationsbyrån Nine i Stockholm, där han är i dag.

Enligt Andreas Sundgren Graniti, vd och grundare av Brännland Cider, har man under en tid letat efter personer till styrelsen för att stärka bolagets styrning.

Trots de senaste årens starka etablering i både Sverige och utomlands tror Sebastian Tarkowski att det fortfarande finns utrymme att växa sig större.

– Jag tror att det finns betydligt mer att hämta för en äkta svensk högkvalitativ hantverkscider, både på lokala och internationella spelplaner. Med min erfarenhet hoppas jag kunna vässa koncept och strategi ytterligare på ett cidererbjudande som redan känns som att det ligger helt rätt i tiden, säger Sebastian Tarkowski i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078