23948sdkhjf

Snabbväxande mejeri hyllades

Priset för Årets affär 2017 gick till mejeriet som på ett års tid lyckats ta stora marknadsandelar.
När näringslivsgalan 100 grader Karlstad anordnades var det Wermlands mejeri som prisades med utmärkelsen Årets affär 2017. Vinnaren motiverades med att man på bara ett års tid lyckats ta stora delar av en marknad som sedan tidigare dominerats av väletablerade och betydligt större konkurrenter.

– Utmärkelsen Årets affär delas ut till ett företag som gjort en affär utöver det vanliga. En affär som varit avgörande för den egna verksamheten. Som stuckit ut. Eller som bidragit till att inspirera andra, sa Handelskammaren Värmlands vd Frida Johansson vid prisutdelningen, enligt Säffle-Tidningen.

Läs hela motiveringen nedan:

”Kan man som en liten lokal aktör på bara ett år bryta sig in på en konsumentmarknad och bli en välkänd spelare med växande marknadsandelar, i konkurrens med väletablerade multinationella konkurrenter? Vinnaren av Årets affär visar att det går. Med hög svansföring klev man rakt in på butikshyllorna och in i värmlänningarnas hjärtan. Årets vinnare har levererat receptet på succé – en stor dos mod, ett bra koncept och sist men inte minst sin egen och konsumenternas kärlek till bygden, bönderna och korna.”

Wermlands mejeri startade försäljningen hösten 2015 och har sedan dess blivit en av storsäljarna i länet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078