23948sdkhjf

Prisade hamburgerhaket får tillökning

Korv på menyn när Flippin' burgers öppnar nytt.
Hamburgerhaket Flippin' burgers har sedan starten 2012 fått både tidningen Dagens industris gasell-utmärkelse, samt satt sig som en storspelare på Stockholms restaurangkarta.

Nu är det dags för tillökning, men nu gäller det korv med bröd istället för hamburgare. Med korv framtagen tillsammans med Korvhantverk Stockholm och bröd från Magnus Johanssons konditori och bageri öppnar man nya Dogfood på Kungsholmen.

– För oss är det tillbaka till rötterna på många sätt. Läget i början av Industrigatan är på vägen ner till "gamla" Flippin' på Kungsholms strand där allt en gång började för fem år sedan. Och då i början hade vi även en kort period med korv på menyn, från just Korvhantverk. Men eftersom alla köpte burgare fick vi plocka bort den, säger Jon Widegren från Flippin' Burgers.

Först letade man efter en vanlig korvkiosk att husera i, men det slutade i ett eget ställe modell mindre. På fredag 16 juni är det premiär för de färska korvarna som görs på fläskkött från Nibble gårdsgris och nötkött från Gröna gårdar samt Skärgårdskött. Tillbehören tillverkas i sin tur i hamburgerrestaurangens provkök.

Ledordet är enligt Flippin' burgers enkelhet och man kommer endast att ha sex olika korvar på menyn (bland annat en vegankorv), tillsammans med en rad tillbehör.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095