23948sdkhjf

Bransch-vd prisvinnare på ekomäsa

Organic Swedens vd hyllas för organisationens snabba utveckling.
Under mässan Nordic organic food fair, som hölls i Malmö förra veckan, delades flertalet priser ut. Ett av dem går under namnet ”The Organic food outstanding achievement award”, vilket gick till branschorganisationen Organic Swedens vd, Charlotte Bladh André.

Efter att ha varit med och grundat organisationen för tre år sedan har hon även verkat som ordförande, och hennes insatser benämns nu som viktiga för att Organic Sweden på kort tid kunnat etablerat sig som en plattform för företag och organisationer som driver på utvecklingen av den ekologiska marknaden.

Enligt juryns motivering ser man att hennes bidrag har hjälpt till att stärka den ekologiska matens ställning på marknaden, och kallar henne en "enormt engagerad och respekterad ambassadör inom den ekologiska livsmedelsbranschen".

– Precis som motiveringen till priset uttrycker har Charlottes engagemang, positiva kraft och skicklighet som kommunikatör betytt mycket för Organic Swedens snabba utveckling och betydelse, säger Johan Ununger, ordförande för Organic Sweden samt vd för Saltå kvarn, i ett pressmeddelande.

En annan namnkunning vinnare under prisutdelningen var Johannes Cullberg, grundare och vd för butikskedjan Paradiset, som tilldelades priset "Natural outstanding achievement award". Alla vinnare, vilket även inkluderar produktpriser, hittar du via mässans hemsida.

Enligt Organic Swedens egna beskrivning samlar man aktörer på den ekologiska marknaden i syfte att öka försäljning och export av ekologiska och Kravmärkta livsmedel, samtidigt som man bland annat också verkar för att öka kunskapen om ekologisk produktion och konsumtion.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063