23948sdkhjf

Svensk kaffekoncern köper i Norge

Genom ett förvärv av Kaffe og vann ska svenska Beans in cup satsa vidare i Norge.
Beans in cup, som bildades i mars i år efter en sammanslagning av företagen Beans, Incup och Kaffebönan , har förvärvat norska Kaffe og vann.

Det norska företaget tar från 1 december samma namn som den nya ägaren, och ska fungera som en plattform för framtida satsningar i landet.

– Det är med stor tillfredsställelse vi gör vårt första förvärv i Norge. Kaffekulturen är stark bland norska företag och våra bolag har liknande bakgrund, därför ser vi den norska marknaden som mycket intressant. Kaffe og vann kommer utgöra en perfekt plattform för fortsatt tillväxt i Norge säger Rikard Hammar, vd för Beans in cup, i ett pressmeddelande.

Enligt Kaffe og vann, som likt Beans in cup levererar kaffe och tillhörande maskiner till arbetsplatser, ser man att förvärvet skapar ett bra utgångsläge för att man ska kunna satsa vidare på den norska marknaden.

– Med planerna som nu ligger för satsningen i Norge är vi säkra på att Beans in cup kommer blir en mycket tydlig och synlig aktör också här, säger Axel Øiseth, vd för Kaffe og vann.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063