23948sdkhjf

Kavli och Conaxess Trade Sweden i samarbete

"Vi ser en stor potential att arbeta tillsammans"
Svenska Kavli och Conaxess Trade Sweden har tecknat nytt samarbetsavtal. Samarbetet inleds 1 januari 2019 och inkluderar säljkår, anbud och Key Account Management på den svenska marknaden för försäljning av Food service.

Samarbetet mellan Kavli och Conaxess Trade inkluderar Kavli’s starka varumärken som bland annat Johnny’s, Erik’s Såser, Planti, Druvan, Västerviks Senap, Perstorp Ättika och Hultbergs Senap . Conaxess Trade tar över ansvaret för säljkår, anbudsprocesser och delar av Key Account kedjekunder I Sverige med start 1 januari 2019, och avatalet inkluderar försäljning av mat inom food service.

Kavli and Conaxess Trade har slagit samman teamen med ett gemensamt mål.

– Vi strävar efter att uppnå varumärkes tillväxt mål och att realisera vår portföljs fulla potential på den svenska marknaden. Vi är övertygade om att Conaxess Trade är en stark partner för att säkra utvecklingen av våra varumärken och vi ser en stor potential att arbeta tillsammans, säger Magnus Tendensjö, Sales Manager för Foodservice på Kavli, i ett pressmeddelande.

– På Conaxess Trade ser vi fram emot att arbeta med Kavli - ett av Sveriges största, traditionella och mest välkända varumärke - och dess starka varumärkesportfölj. Det är en stor ära att får starta den här resan, och vi är stolta över att vara Kavlis pålitliga partner i sälj- och key account arbete i Sverige, säger Oddgeir Hole, VD på Conaxess Trade Sweden och fortsätter:

– Vi tror starkt på att vi kan stödja Kavli i sin framtida tillväxt med den service som vi har kommit överens om. Från vårt perspektiv kommer partnerskapet att stärka och komplettera vår egen nuvarande portfölj eftersom vi nu får ett bredare sortiment inom mat och snabbmat, såsom senap, Eriks såser och Planti till exempel. Detta kommer att göra oss till en starkare leverantör att arbeta med för vårt samarbete med befintliga kunder - vilket positivt påverkar Kavli i gengäld.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063