23948sdkhjf

Hon tar plats i Löfbergs styrelse

"Ett spännande uppdrag"
Anna Ryott valdes i förra veckan in i styrelsen för Löfbergs Coffee Group. Anna har lång erfarenhet från olika positioner inom näringslivet och är idag arbetande styrelseordförande i Summa Equity, ett riskkapitalbolag med fokus på hållbara och lönsamma investeringar. Innan dess har hon bland annat jobbat som vd på Swedfund, svenska statens utvecklingsfinansiär, generalsekreterare för SOS Barnbyar och på ledande befattningar hos McKinsey och Storåkers McCann.

– Annas engagemang för hållbar samhälls- och affärsutveckling har alltid imponerat på mig. Hon har en unik kombination av kunskaper och erfarenheter och blir en viktig resurs i vårt fortsatta arbete att skapa långsiktigt hållbar tillväxt. Vi befinner oss i en spännande fas där Annas kompetenser blir oerhört värdefulla, säger Kathrine Löfberg, styrelseordförande i Löfbergs, i ett pressmeddelande.

– Ett spännande uppdrag i ett framgångsrikt familjeföretag med sunda värderingar. Löfbergs har alltid haft stort fokus på hållbarhet och lyckats omsätta det till affärsnytta på ett bra sätt. Jag tror att företaget har goda möjligheter att växa sig ännu starkare, både i Sverige och på andra marknader, och ser fram emot att vara med på den fortsatta resan, säger Anna Ryott.

Löfbergs grundades 1906 och ägs till 100 procent av familjen Löfberg, nu i tredje och fjärde generationen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.205