23948sdkhjf

Vinner hederspris vid Allt Om Vins "Årets Vinare"

"Vi har många att tacka på vägen för det här priset och hoppas kunna leva upp till de förväntningar som ett sådant här pris också innebära. Tack"
Vid den årliga prisutdelningen "Årets Vinare" som arrangeras av tidskriften Allt Om Vin, uppmärksammas aktörer i vinbranschen och viner som gjort särskilt avtryck under det gångna året. Man delar bland annat ut pris till Årets Distributör och Årets Vinbar. Årets Vinare är sedan länge ett Sveriges allra tyngsta branschpriser.

Inför 2018 beslutade Allt Om Vin att införa ett nytt hederspris. Priset uppmärksammar särskilda insatser i svensk dryckesbransch och det allra första hederspriset delas ut till Brännland Cider.

Juryns motivering,

"Allt om Vins hederspris 2018 går till Brännland Cider för modet att våga satsa, för den passionerade viljan och för att de främjar och berikar Sveriges dryckeskultur får Brännland Cider Allt om Vins hederspris 2018"

– Det här betyder förstås oerhört mycket. Det är inte alltid man som entreprenör får uppleva att man blir sedd och uppmärksammad på sin egen hemmaplan men Hederspriset på Årets Vinare ger oss ett fantastiskt kvitto på att det hårda arbete vi har lagt ner för att utveckla en svensk iscider som kan hålla samma kvalitet som de bästa söta vinerna i världen verkligen har givit avtryck. Vi har många att tacka på vägen för det här priset och hoppas kunna leva upp till de förväntningar som ett sådant här pris också innebära. Tack, säger Andreas Sundgren Graniti, Brännland Cider, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065