23948sdkhjf

Nu kommer Karma till Frankrike

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Den svenska maträddar-appen Karma vill expandera. Efter lansering i London och en framgångsrik investeringsrunda på 110 miljoner i somras, med uppbackning av bland annat Kinnevik och Electrolux, tar företaget nu sikte på gastronomins huvudstad: Paris.

Läs också: Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

– Varje år slängs över 10 miljoner ton mat i Frankrike, vilket betyder att det finns en stor efterfrågan på en lösning som Karma, säger Elsa Bernadotte, medgrundare och
operativ chef på Karma i ett pressmeddelande.

Vid lanseringen har redan 100 restauranger och kaféer i Paris anslutit sig till tjänsten som har till uppgift att rädda mat som annars skulle kastas bort.

Karma har även nyligen lanserat en särskild kyl i dagligvaruhandeln för att möjliggöra ytterligare försäljning.

Mer om: Karma
Håll dig uppdaterad med Food Supply SE
Kommentarer (0)
Startsidan just nu

HK Scan Sveriges vd avgår

Fazer satsar 320 miljoner på havre

Framgång för Kopparbergs gin

Ny fossilfri barriärförpackning

Världsnyhet: Coca-Cola först med helt återvunnen plast

Här öppnar Arla eget flaggskepp

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut en gång om dagen.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Lämnar Scandi Standards styrelse

Matsmart till Danmark

Nytt testcenter för vatten och livsmedel

Fejkad film förstörde pepparkakor för 10 000 i butik

HK Scan börjar med vegetariskt

På nytt jobb
Carlsberg med ny chef i Danmark

Arlas vd tror på den kooperativa modellen

Lösvikt framtidens trend?

Laxodlare stäms av amerikanska staten

De ska leverera nya processlinjer till Oatly

Hon blir ny vd för Hemköp

Förbättrat resultat i Mackmyras tredje kvartal

Höjd prognos för Rootfruit

Efter 113 år – familjeägt rökeri i konkurs

Max byter kaffeleverantör

Något billigare mat i oktober

2

Fortsatta brister i livsmedelskontrollen

På nytt jobb
Maersks och Carlsbergs tidigare vd ny ordförande på Unilever

Biodiversitet i fokus på Tetra Pak

Rootfruit säkrar miljonavtal

Så hamnade matavfallet i fokus

På nytt jobb
Han ska digitalisera Krav

Efter 20 år i Sverige – Bodystore till Norge

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Storpack för ägg helt utan plast

Livsmedelsföretagen vill se miljoner till forskning

Norsk skatt kan få laxpriset att skjuta i höjden

Sjöstrand Coffee ökade intäkterna

Nu kommer Coca-Colas hallon

Nu ska europeiska varumärken skyddas i Kina

Se alla Företagens egna nyheter

Telfa AB - livsmedelspumpar ställer ut på Euro Expo industrimässa i Luleå 27-28 november

Aerodynamik nyckeln till fläktar som överskrider ErP-kraven

Spåra ljudkällor viktigt vid forskning om den ideala fläkten

Hur är din hälsa?

Tack till alla besökare på Subcontractor!

Har du koll på din produktion?

Fatpump i hygieniskt utförande

Utveckla ert ledningssystem - Webbinarium 6 december

Spårbarhet uppnås med RFID-teknik!

Så bidrar Superfos till den cirkulära ekonomin

Lenze erbjuder Plug & Produce

Optisk filtrering, vad är det som krävs?

Har du etiketter till årets största shoppingsäsong?

Floatglas – Materialet som används överallt

Hydroscands nya slangpress underlättar arbetet i fält

Excenterskruvpump för höga hygienkrav

KIPP ställer ut på Elmia Subcontractor 12-15/11

Dolphin vätskeringvakuumpumpar

Adsorptionstork för livsmedel- samt läkemedelsindustrin

Hydoscands SlangExpress växer i Göteborg

Allen-Bradleys 7 nya säkra I/O moduler förenklar integrering

Lasersvetsning av plast

Industrimässa i Arena Arctica

Ny koncernchef i Hydroscand Group

Lagafors representeras på Cibus Tec i Italien

Sänd till en kollega

0.16