23948sdkhjf

Hello Fresh finns nu i Sverige

Matkassejätten har smyglanserats.

Den globala matkassejätten Hello Fresh har i tysthet smugit in i Sverige. Det är Breakit som noterat att det tyska företaget via annonser på nätet och kraftiga rabatter nu försöker locka svenska kunder att testa deras matkasse. Lanseringen ska ha skett utan pukor och trumpeter tidigare i veckan.

Hello Fresh grundades i Tyskland 2011 av bland andra svenskan Jessica Schultz och har sedan dess vuxit till ett globalt bolag med verksamhet på elva marknader, inklusive USA, Storbritannien och Kina. Bolaget introducerades på börsen i Frankfurt i november 2017 och värderas nu till över 17 miljarder kronor. 

Affärsidéen är att erbjuda tio nya recept varje vecka så att kunden kan skräddarsy sin egen veckomeny. Det finns tre olika typer av kassar: klassisk, vegetarisk och en familjekasse. All kyckling och allt kött kommer från Sverige och all fisk har fångats i skandinaviska vatten, lovar Hello Fresh på sin svenska hemsida.

Redan från start kan företaget med några undantag leverera till alla postnummer som börjar på 10 upp till 82. I Stockholm levereras Hello Fresh-kassar söndag, måndag och tisdag mellan klockan 17 och 22. I övriga Sverige på måndagar och tisdagar klockan 8-19. 

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078