23948sdkhjf

Jakobsdals växer med ny lagerlokal

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Jakobsdals Charkuteri är mitt i en expansionsfas. Men för att kunna fortsätta växa behövs en större lagerlokal. Nu inviger familjeföretaget en ny större lagerlokal i Agnesberg i norra Göteborg. 

Läs också: Charkuteri etablerar sig i Stockholm

I januari öppnade Jakobsdal Charkuteri ett regionkontor i Årsta i Stockholm som en del av en pågående expansion. Nu tas nästa steg i form av en ny 1 900 kvadratmeter stor lagerlokal i Agnesberg, några kilometer ifrån den befintliga fabriken och huvudkontoret i Slakthusområdet i Gamlestaden. 

Flytten ger större lageryta, dubbelt så hög kapacitet och förbättrad utlastningslogistik.

– Vi har växt ut befintligt lager och investeringen innebär att vi långsiktigt har möjlighet att växa med ökade volymer jämfört med idag, säger Glenn Nordfeldt, vd på Jakobsdals Charkuteri sedan augusti 2018.

Håll dig uppdaterad med Food Supply SE
Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Färdigmatsfabrikör i konkurs

Förlust av stort kontrakt blev början till slutet.

Storägare i Siljans Chark i likvidation

På nytt jobb
Hon är ny vd på Fodi

Rejäl återhämtning för Skåne-möllan

Mjölkbönder i Danmark i tvist med Arla

Cloetta ökar priserna - och vinsten

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut en gång om dagen.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Två nya direktörer till Bergendahls Food

Äppelodlarna vill ta det kallt

Systembolaget stödjer arbete mot korruption

Estrella kombinerar chips med semlor

Nu ökar utbudet av MSC-märkt svensk fisk

Maxgodis.se lägger ner

Klimatsmarta matformar för mikron

Vill få Starbucks att erbjuda gratis vegomjölk

Burktappare Årets Ölutvecklare

1

Arla fälldes för vegetarisk ostreklam

"Data är det nya varumärket"

Så ska livsmedelsbranschen få koll på sin och kundernas data.

Tetra Pak lanserar marknadsplats för Food & Beverage producenter

Picadeli lanserar "Picabowl"

Rekordförtroende för livsmedelsbranschen

Hedda Spendrups nya bryggeri öppnar restaurang

Omakas första öl färdigbryggt – döpt till Mother.

Vegme med två nya korvar

Tetra Pak leder racet mot förnybart

Tetra Pak överväger att helt gå över till växtbaserat material på takåsförpackningen Tetra Rex.

Svenskt veganostföretag tar in 34 miljoner

Flera stora investerare tror på växtbaserad ost.

Sproud gör som Oatly – drar till USA

På nytt jobb
Hon ska leda forskning om livsmedel

Ica sponsrar Food Tech 2020

På nytt jobb
Han blir Dagabs vice vd: "Extra väl lämpad”

Espresso House till dagligvaruhandeln

Stor norsk köttproducent storsatsar på vego

Atria sänker prognosen

Axfood vill bli större i Linköping

Ny teknik för laxtransport på tåg

Papper på prästosten ersätter plasten

På nytt jobb
Han går in som vd i Clearon

Nestlé satsar miljarder på matanpassad plast

Se alla Företagens egna nyheter

Vi erbjuder dig att bli en ALMiG-partner

Säkerhet över IO-Link!

Ökad produktivitet och förbättrad konkurrenskraft

Vägen till ett hållbart arbetsklimat -14/2 Webbinarium

Hygieniska dubbelskruvpumpar för livsmedelsindustrin

Nöjd kund i över 25 år

Lös enkelt en mängd olika bildbehandlingsuppgifter!

176 AxiCool-fläktar kyler gigantiskt livsmedelslager

Bakgrundsavbländning går lätt att välja av eller på!

Nu startar vi Nätverk i Skåne!

Lättare och bättre förpackning till smörblandning

En teälskare hos ebm-papst har utvecklat en underhållande te

EC-lågenergifläktar presenteras på minimässan ExpoVent

Telfa AB - ställer ut på Euro Expo i Karlstad 22-23/1

Germanium glas från Mirit Glas

Fatpump i hygieniskt utförande

Dr Karl Busch hederssenator vid Münchens universitet

Telfa AB - ställer ut på Euro Expo i Karlstad 22-23/1

EuroExpo mässa Karlstad

​Hydroscand lanserar SlangExpress i Eskilstuna

AxFlow AB stärker organisationen

INOXPA lobrotorpump

Modern vakuumteknik för avgasning under extrudering

Nya säljare på plats!

Lobrotorpump med hög hygienisk standard

Sänd till en kollega

0.126