23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Jakobsdals växer med ny lagerlokal

Jakobsdals Charkuteri är mitt i en expansionsfas. Men för att kunna fortsätta växa behövs en större lagerlokal. Nu inviger familjeföretaget en ny större lagerlokal i Agnesberg i norra Göteborg. 

I januari öppnade Jakobsdal Charkuteri ett regionkontor i Årsta i Stockholm som en del av en pågående expansion. Nu tas nästa steg i form av en ny 1 900 kvadratmeter stor lagerlokal i Agnesberg, några kilometer ifrån den befintliga fabriken och huvudkontoret i Slakthusområdet i Gamlestaden. 

Flytten ger större lageryta, dubbelt så hög kapacitet och förbättrad utlastningslogistik.

– Vi har växt ut befintligt lager och investeringen innebär att vi långsiktigt har möjlighet att växa med ökade volymer jämfört med idag, säger Glenn Nordfeldt, vd på Jakobsdals Charkuteri sedan augusti 2018.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.141