23948sdkhjf

Ny ekonomidirektör för Arlakoncernen – ”enastående ung ledare”

Arla Foods har utsett en ny ekonomidirektör för hela koncernen. 38-åriga Torben Dahl Nyholm rekryteras internt och tillträder med omedelbar verkan. Har tar även plats i ledningsgruppen.

Läs också: Arla tillverkar dryck av restprodukt

– Torben Dahl Nyholm är en enastående ung ledare som redan har visat vår styrelse och kollegorna styrkan i hans finansiella styrning och djupet och bredden av hans förståelse för inte bara vår verksamhet utan också vårt kooperativ. Han har arbetat tillsammans med mig och ledningsgruppen för att skydda säkerheten för våra medarbetare, vår verksamhet och vår ekonomi under vad som är den mest prövande globala kris som företagen har stått inför på många generationer, säger koncernchef Peder Tuborgh.

Torben Dahl Nyholm kommer från en tjänst där han lett Arlas performance management-funktion och har rapporterat direkt till koncernchef Peder Tuborgh sedan den förra koncernekonomidirektören Natalie Knight lämnade företaget tidigare i år.

– Jag är glad, men samtidigt ödmjuk inför rollen som koncernekonomidirektör på Arla Foods, ett fantastiskt företag där jag haft turen att få jobba de senaste åtta åren, kommenterar Torben Dahl Nyholm som har sin hemvist i danska Århus.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078