23948sdkhjf

Nybergs Deli tar logistikgrepp med Bring Frigo

Bring Frigo vill skapa ett Foodtown för köttbranschen i Jordbro.

Köttproducenten Nybergs Deli samlar hela sitt lager hos Bring Frigo när parterna fördjupar sitt samarbete. Huvudsyftet är att genom färre och mer optimerade transporter minska miljöpåverkan.

Vi tar vårt ansvar för hela värdekedjan genom att ständigt förbättra vårt resursutnyttjande, så när vårt nya logistikupplägg nu rullar ut blir det många viktiga pusselbitar som faller på plats för oss. Även om utgångspunkten var minskad miljöpåverkan och ökad produktivitet gynnar det nya logistikupplägget även våra kunder i hög utsträckning, säger Joakim Inaeus, vd Nybergs Deli.

Nybergs Deli bygger en ny specialanpassad fabrik i Jordbro, söder om Stockholm, med planerad inflyttning hösten 2021. Med hjälp av Bring Frigo kommer Nyberg också att samla hela sitt lager i Jordbro. Bring Frigos lokaler är på 7 500 kvadratmeter med möjlighet att växa i volym.

– Vi ser även att samarbetet med Nybergs Deli skapar möjligheter för oss att kunna fortsätta utveckla vårt erbjudande till köttbranschen gällande förädlingstjänster och på sikt utveckla ett Foodtown tillsammans med Nybergs Deli och andra intressenter i Stockholm, säger Peter Haveneth, vd på Bring Frigo.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.096