23948sdkhjf

Movement får nya ägare

Idag står det klart att att Conaxess Trade Sweden förvärvar Movement Group Nordic.

– Movement är ett fantastiskt tillskott till vår svenska verksamhet. Det kombinerade företaget har en väldigt stark marknadsposition med många duktiga och kompetenta medarbetare. Jag är säker på att detta kommer att göra oss än mer framgångsrika på den svenska marknaden”, säger Uwe Thellmann, vd på Conaxess Trade i en kommentar.

Conaxess Trade är idag verksamma inom FMCG och representerar cirka 300 varumärken i Skandinavien samt Österrike och Schweiz. Sedan 2016 ägs Conaxess Trade av Aurelius, ett tyskt investmentbolag.

– Jag är otroligt glad över denna möjlighet och ser fram emot att arbeta med nya kollegor för att leverera ännu bättre service till både nuvarande och nya samarbetspartners och kunder. Det känns som att vi är en perfekt match utifrån de tjänster vi erbjuder våra samarbetspartners och skapar en verksamhet med en stabil grund att leverera, både idag och i framtiden, säger Jennifer Friman, vd på Movement.

Förvärvet genomgår just nu en genomlysning av Konkurrensverket och de tv bolagen kommer fram tills dess att den processen är avslutad att fortsätta arbeta som separata legala enheter. Det arbetet förväntas vara klart under andra halvan av 2021.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.141