23948sdkhjf

Svenskt Gårdsvilt blir helägare till Malmbäcks Vilthandel

Svenskt Gårdsvilt som levererar charkprodukter producerade på viltkött och som backas upp av kända profiler som bland annat Leif GW Persson, Pontus Frithiof och Karolin och Tomas Kull har förvärvat samtliga andelar av Malmbäcks Vilthandel.

Svenskt Gårdsvilt har fram tills nu ägt 10 procent av aktierna men förvärvar nu alltså återstående 90 procent.

–  Att äga Malmbäcks Vilthandel är ett strategiskt steg för Svenskt Gårdsvilt på resan att erbjuda fler konsumenter möjligheten att äta viltkött av högsta kvalité och göra ett bra val för både klimatet och hälsan, säger Christian Gylche, vd på Svenskt Gårdsvilt.

Malmbäcks Vilthandeln slaktar, styckar, förpackar och tar fram olika livsmedelsprodukter av viltkött och under jaktsäsongen 2020-2021 hanterades cirka 7 000 klövvilt i anläggningen i Malmbäck. Enligt Svenskt Gårdsvilt finns  det goda möjligheter för Malmbäcks Vilthandel att växa.

–  Vi har det senaste året gjort stora investeringar i Malmbäck och byggt ett starkt team som nu är redo att tillsammans med Svenskt Gårdsvilt växla upp rejält, säger Eric Arthinius, slaktansvarig och grundare av Malmbäcks Vilthandel i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125