23948sdkhjf

Rutasoka breddar sortimentet – geografiskt och varumässigt

Går från renodlat kaffeföretag till att bli livsmedelsleverantör.

Rutasoka vars affärsidé går ut på att importera och sälja kaffe från Kongo och samtidigt återinvestera i lokalsamhället kommer nu att bredda sitt sortiment. Dels kommer företaget nu att gå från att vara ett exklusivt kaffeföretag till att sälja även andra livsmedel och dels kommer Rutasoka även att sälja produkter från andra afrikanska länder.

Marknadens gensvar på vårt kaffe har verkligen varit fantastiskt! Den gynnsamma utvecklingen ger oss nu möjlighet att leverera ännu fler smaker och spännande produkter från den afrikanska kontinenten, säger Rutasokas vd och grundare, Rebu Burubwa i en kommentar.

Först ut i det nya sortimentet blir ett antal tesorter och senare i år kommer även ett antal nya kaffesorter presentera och senare tillkommer även ett antal nya afrikanska delikatesser i utbudet. Alla produkter kommer liksom tidigare att vara rättvist producerade.

– Vi tar med oss vår ekonomiska modell, oavsett var i Afrika vi handlar. Producenterna av de varor vi säljer ska få möjligheten till ett bättre liv genom att de samarbetar med oss, säger Rebu Burubwa.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.407