23948sdkhjf

Ledamot lämnar Humbles styrelse

Konsumentvarukoncernen Humble Groups styrelseledamot Mikael Pettersson avser att lämna styrelsen. Orsaken uppges vara privata omständigheter. Det framgår av ett pressmeddelande.

Den avgående ledamoten kommer dock fortsättningsvis agera rådgivare till Humble. Mikael Pettersson var styrelseledamot i Pändy Foods under perioden 2016 till 2020 och tillträdde som styrelseledamot i Humble i samband med förvärvet av Pändy Foods ifjol. Mikael Pettersson är en av Humbles större aktieägare och har vid flera tillfällen ökat sitt innehav under året, senast den 6 oktober 2021, framgår det vidare av pressmeddelandet.

Enligt ägardatatjänsten Holdings kontrollerar Mikael Pettersson omkring 2 procent av aktierna i Humble. Arbetet med att hitta en ersättare till Mikael Pettersson har påbörjats.

"Humble är ett fantastiskt företag som har nått en marknadsledande position inom foodtech och FMCG för flera områden under min tid i styrelsen. /…/Jag ser fram mot att fortsätta som rådgivare och vara med på resan med att bygga framtidens FMCG-aktör", säger Mikael Pettersson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11