23948sdkhjf

Leksands Knäckebröds nya butik blir tre gånger så stor

Leksands Knäckebröd håller på för fullt med att färdigställa sin nya bageributik och har till och med hållit smygöppet, skriver tidningen Siljan News.

Den nya butiken ska ersätta bageribolagets tidigare butik som stängde i tisdags och kommer även att bli tre gånger så stor som den. Förutom företagets egna produkter möjliggör den nya ytan att andra lokala leverantörers produkter kan lyftas fram.

Det här är ett jättesteg för oss och det känns väldigt roligt att vi nu kan erbjuda ett komplett sortiment från våra leverantörer. Samtidigt kan vi också ta emot alla kunder som vill besöka oss. Nu har det senaste året varit väldigt speciellt men de senaste årens högsäsonger har vi haft besökare som fått köa väldigt länge och där många mer eller mindre vänt på parkeringen när man sett hur lång kön varit, säger Peter Joon, vd på Leksands Knäckebröd till Siljan News.

Fabriksbutiken är populär på sommaren för turister i trakten men är även uppskattad av de bland lokalbefolkningen som vill handla lokalt.

Nu har Häradsbygden äntligen fått tillbaka en nära-butik igen efter att ICA stängde för flera år sedan. Exempelvis erbjuder vi nu färskvaror som mejeriprodukter från Grådö och idag (måndag) när vi öppnade fanns det endast en förpackning med mellan-mjölk kvar och den fasta potatisen från Olhans är helt slut, säger marknadschef Annika Sund.

Den formella invigningen av den nya butiken är planerad till den 4 november.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109