23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

City Gross kvalitetschef: ”Det är inget problem med skinpack-metoden”

City Gross har i flertalet butiker förlängt hållbarheten över slakteriets bäst före-datum i sina skinpack-maskiner. Men enligt City Gross är det inte skinpack-metoden i sig som brustit utan snarare otydliga rutiner. "Det här är inte medvetet gjort av oss", säger Thomas Remgard, kvalitetschef hos City Gross.

I en intervju med Fri Köpenskap i april 2019 beskriver City Gross fördelarna med den 70 miljoners satsning som kedjan gjort på sin skinpack-teknik för kött, som påbörjades i januari 2018 och färdigställdes i oktober 2018. Dåvarande vd Peter Lund och kategorichef för kött, Tobias Härle, beskrev fördelarna med tekniken i intervjun.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078