23948sdkhjf

Bageri: Mellansegmentet kläms i konkurrensen

Den svenska konsumtionen av bröd har, trots LCHF-trender och liknande, legat på en konstant nivå de senaste 20 åren. I snitt äter svenskarna mellan 50 och 55 kilo bröd om året. Men trots stadig efterfrågan har bageribranschen stora problem.

Just nu har de fasta kostnaderna för bagerierna ökat med nästan 75 procent och anledningarna är bland annat ...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Food Supply SE och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Premiär för Waynes första kafé i Danmark
Probis vd avgår med omedelbar verkan
Nystartade uppstickaren Nuverica i internationellt samarbete
Ica lanserar hårt besparingsprogram – 200 tjänster ska bort
Oro för vikande efterfrågan på svenskproducerad mat
Ifrågasatt äggregel slopas – Coop jublar
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
RS & FastFood
Packnet

Sänd till en kollega

0.125