23948sdkhjf

Danska färdigmatsföretaget rekryterar Sverigechef

Det danska färdigmatsföretaget Tasteful Foods som funnits på den svenska marknaden sedan 2020 har utsett Patrik Arreman till ny Sverigechef.

Närmast kommer Patrik Arreman från rollen som KAM på Evanoff Group men innan dess har han innehaft ledande roller för bolag som Nobis Food, Lantmännen och Gooh.

– Vi har en mycket bra position idag och nästa steg är att utöka sortimentet, bredda distributionen och säkerställa en bra synlighet i hyllorna. Detta innebär bland annat att vi kommer att öka vårt fokus på säljkårsbearbetning avsevärt. Allt för att säkra vår närvaro i kyl-och frysdiskarna, säger Patrik Arreman i en kommentar.

Tasteful Foods produkter bestående av fryst och kyld färdigmat finns idag hos de stora dagligvarukedjorna Ica, Coop, Axfood samt på 7Eleven, Pressbyrån, Convini och Selecta.

– Det är en stor marknad med en stark tradition av convenience, så det är ingen överraskning att Sverige är en marknad som vi vill satsa stort på. Även om vår position redan är stark finns det fortfarande utrymme för att utmana marknadsledarna och göra Tasteful ännu mer synlig i kyldiskarna, säger Anders P. Christensen, grundare och vd för Tasteful Foods.

Patrik Arreman tillträder sin nya roll som Country Manager den 15 augusti.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Lantmännen förvärvar skånsk lantbruksverksamhet
Max tar COO och vice vd från Yum Brands
Axfood utklassade marknaden – höjer utdelningen
Fågelfjädrar testas för framtidens bioplast
Dagab byter ut 1,4 miljoner träpallar
Vd-byte på Kahls
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
RS & FastFood
Packnet

Sänd till en kollega

0.14