23948sdkhjf

Trendbrott för Nordens största packmässa

Intresset är stort för den kommande mässan Scanpack, mässan ökar för första gången på 2000-talet gällande utställare och såld yta
Intresset för Scanpack, 23-26 oktober, på Svenska Mässan i Göteborg, är större än på länge. För första gången under 2000-talet ökar Nordens största industrimässa när det gäller antalet utställare och såld yta. Ekonomisk kris och tuffare konkurrens har bidragit till att norra Europas största förpackningsmässa tappat utställare de senaste gångerna, den arrangerats.

– Trots rådande konjunktur och varningssignaler på marknaden har vi lyckats vända denna negativa trend, förklarar Anna Lena Friberg, mässansvarig för Scanpack i ett pressmeddelande.

Hon förklarar vändningen med hårt arbete och att Scanpack är ett välkänt och inarbetat varumärke som vinner i längden.

Årets mässa kommer att bli närmare 19 000 kvadratmeter stor, vilket är 1000 kvadratmeter större än 2009. Totalt handlar det om 500 utställare som återfinns i 330 montrar.

Fokus på innovation och hållbar utveckling
På årets mässa kommer man att sätta extra stort fokus på innovationerna inom förpackning, smarta förpackningsmaterial och hållbar utveckling. Vidare satsar man också hårt på att exponera förpackningarnas design och utformning, vilket idag berör i stort sett alla branscher.

– Mot den bakgrunden är det mycket glädjande att vi nu för första gången i vårt seminarieprogram kan välkomna ett stort antal av Europas absolut trendigaste designers från de största byråerna i bland annat London och Paris.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109