23948sdkhjf

City Gross sänker priserna

City Gross hörsammar Livsmedelsverkets apell för ökad konsumtion av frukt och grönt och sänker därför priserna varaktigt
Livsmedelsverkets generaldirektör Inger Andersson är bekymrad över att ungdomar konsumerar mer läsk och pizza och mindre frukt och grönt än genomsnittssvensken. City Gross hörsammar hennes apell om en nationell strategi för mat och hälsa med en kraftig och varaktig prissänkning på frukt och grönt fr o m nu.

Sänkta priser
Familjeägda City Gross välkomnar Livsmedelsverkets apell. Därför sänker man fr o m idag varaktigt priset på frukt och grönt som ett sätt att öka andelen vettig mat av de 33 miljoner inköp som årligen genomförs i kedjans butiker.

– Vi inom handeln har ett stort ansvar för vad våra kunder stoppar i sina korgar. Genom att kraftigt sänka priset på frukt och grönt och därmed göra dessa varor mer tillgängliga för gemene man visar vi att vi är beredda att ta det ansvaret, samtidigt som vi bidrar till att öka konsumtionen av vettig mat, säger Johan Johnsson, vice VD på Bergendahls Food som äger och driver City Gross i ett pressmeddelande.

City Gross prissänkning motsvarar momsen.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078