23948sdkhjf

Premiär för Waynes första kafé i Danmark

Kedjan öppnar också i PK-huset i Stockholms city.

Waynes Coffee har haft en expansiv höst. Kedjan har öppnat nya kaféer på Väla centrum i Helsingborg och i Mörby Centrum norr om Stockholm. Från den 14 december finns Waynes även inne i PK-husets shoppingarkad i Stockholms city. 

Samtidigt gör kedjan en inbrytning i vårt södra grannland. I morgon, den 9 december, slår Waynes första kafé i Danmark upp portarna.  Kaféet ligger på Nørrebrogade, i hjärtat av Köpenhamn.

– Vi hoppas att Waynes kommer att bli en ny mötesplats på Nørrebro, där folk samlas över en fika, säger Mathilda Mertz, chef för Waynes Coffee Nørrebrogade, i en kommentar. 

Det nya kaféet i PK-huset i Stockholm ligger på det lilla torg där gångarna från Hamngatan och Norrlandsgatan möts.

- Detta är ett fantastiskt centralt läge i hjärtat av Stockholms city, på en plats med ett stort flöde av potentiella gäster. Vi tror att läget är perfekt för en snabb fika eller för att ta med sig en frukostmacka eller lunch till nästa möte. Vår ambition är också att göra det till en självklar mötesplats för den som ska träffa någon i city. Det är ju otroligt mycket trevligare att vänta på någon inomhus med en kopp varmt kaffe i handen än ståendes ute i snögloppet, säger Fredrik Holmstedt, vd för Waynes Coffee.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078