23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Jarvis Skandinavien AB

Jarvis erbjuder skräddarsydd utrustning för både stor- och småskalig produktion. Vi levererar lösningar och service till industrin såväl som till närproducerande mindre fabriker.

Vi är det lilla företaget med det stora kontaktnätet - bestående av våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. Kontor och lager finns i Malmö, alltid nära till produkter, reservdelar och support.

Som din servicepartner har vi full uppbackning för att kunna upprätthålla en optimal problemfri produktion med minsta möjliga avbrott.

Jarvis Skandinavien AB är ett dotterbolag till Jarvis Products Corporation i USA, en av världens största tillverkare av maskiner till kött- och fågelindustrin. I över 100 år har namnet Jarvis förknippats med kvalitet.

Vi har samarbetspartners över nästan hela världen och erbjuder ett heltäckande utbud av maskiner och produkter för hela produktionskedjan. Vi arrangerar gärna studiebesök och visningar på fabriker enligt önskemål.

Våra lokala samarbetspartners i Danmark, Norge, Finland, Island och Baltikum marknadsför Jarvis produkter på en exklusiv basis i respektive hemland.

Vårt mål är att förbli den bästa och mest effektiva leverantören av maskinlösningar till slakterier och styckningsanläggningar på den nordiska marknaden.

Så nu kan du sluta leta efter den optimala maskinlösningen - du har kommit rätt!

Jarvis Skandinavien AB
Skruvgatan 7
211 24 MALMÖ
Sverige
VAT nummer: SE5566056437

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.094