23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Wexoe AB

Vi är Wexoe

Hos Wexoe Industri säkerställer vi användandet av globala automationslösningar tillsammans med lokala experter. Vi utvecklar och levererar lösningar med ett stort fokus på TCO. Med vår branschkunskap och erfarenhet tar vi stort ansvar med både support och kompetenshöjande utbildning.

Vi skapar framtidens automationslösningar och resultat för våra kunder genom mod, insikt och dedikation. Mod att se möjligheter i ett strategiskt samarbete med Rockwell Automation och övriga leverantörer samt att ta ansvar för branschens kunskapsnivå. Insikt att arbeta smidigt med kunderna och på marknaden samt dedikation att skapa resultat genom lösningar.

Lokal automationspartner med fokus på produktivitet och driftsäkerhet

Som lokal partner och expert inom ett av världens ledande automationsföretag utarbetar vi den rätta lösningen tillsammans med våra kunder, med fokus på produktivitet och driftsäkerhet. Vårt team av specialister arbetar lösningsinriktat och genom vårt strategiska samarbete med Rockwell Automation och övriga leverantörer kan vi leverera flexibla lösningar via logistiktjänster, montering, anpassning och omfattande utbildningsprogram.

Kunskap och tjänster som skapar värde

Vi tror på att kunskap skapar värde. Därför delar vi med oss av våra omfattande kunskaper för att hålla kunskapsnivån inom branschen uppdaterad. Det gör vi genom en lång rad kompetensgivande kurser till våra kunder – på egen hand och i samarbete med Rockwell Automation. Vi är smidiga och fokuserar på att vara en snabb och flexibel leverantör med professionell kundservice.

Se mer om våra lösningar och kompetenser
Renewable Energy
Projekt och teknisk support
Kurser och undervisning
Till panelbyggare
Till maskinbyggare
Till OEM

Läs mer om Wexøe Industry

Wexoe AB
Scheelevägen 17
223 70 Lund
Sverige
VAT nummer: SE5591343404
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047