23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

NTF-Aalborg A/S

NTF-Aalborg A/S är ledande inom rostfria trådprodukter och rundstål. Vi levererar ett brett program med kundanpassade lösningar baserade på ett avancerat utnyttjande av tråd och rundstål. Vårt fokus ligger på maskinavskärmning, processutrustning, fixturer & hygien samt underleverantörsarbete.

Maskinavskärmning
NTF-Aalborg erbjuder rostfri modulär maskinavskärmning för livsmedelsindustrin, samt starka och lättstädade skärmgaller i fasta mått enligt kundens specifikationer - färdiga att installera. Alla våra skyddsräcken är tillverkade enligt gällande krav på finger-, hand- och armskydd. Samtidigt levererar vi alla tänkbara storlekar och anpassar ram, urtag och fästen efter önskemål och behov.

Processutrustning
NTF-Aalborg har specialiserat sig på tillverkning av lättstädad utrustning inom trådgaller, trådkorgar, processgaller, hyllvagnar samt upphängningslösningar för rökning, matlagning, pastörisering, frysning, upptining mm. inom livsmedelsindustrin. Vi producerar i både stora och små seriestorlekar som är anpassade efter kundernas önskemål och behov.

NTF-Aalborg är leverantör till världsledande rökugnstillverkare och tillverkare av tillagningssystem med fokus på förädling av framför allt fisk, korv, skinka och kallskuret.

Möbler & hygien
NTF-Aalborg erbjuder ett brett hygienprogram i rostfri hygienisk design, såsom klädhängare, galgar och garderober för upphängning och torkning av arbetskläder, inklusive smockar, förkläden, hjälmar, handskar, samt hållare och torkställningar för skor, skor och stövlar etc.

NTF:s hygienprogram kombinerar design och funktion med våra styrkor inom bearbetning av rostfri tråd och rundstål. Produkterna uppfyller livsmedelsindustrins höga hygienkrav och används särskilt i hygienlås och personalens omklädningsrum.

Underleverantörsarbete
Här kan vi erbjuda halv- och heltillverkade produkter enligt kundspecifikationer i både järn och rostfritt stål. 3D rundstålsböjning, trådriktning och CNC punktsvetsade nät, TIG-svetsning etc. Kontakta oss gärna för mer information.

Som underleverantör har NTF-Aalborg specialkompetens inom rostfri tråd och rundstål. Vi levererar bland annat till industrin, maskin- och anläggningstillverkaren och den lokala smeden där vi erbjuder exempelvis 3D rundstålsbockning, trådriktning, CNC-punktsvetsning, TIG-svetsning m.m.

Vårt mål är att vara bäst på:

  • Kvalitet – att alltid kunna leva upp till kunderna och branschens skärpta krav på hygien
    Leveranssäkerhet och kvalitet
  • "Value for Money" - kunderna måste uppleva ett naturligt samband mellan pris och kvalitet
  • Att tillföra värde till kunder i form av innovation och teknisk rådgivning

Läs mer på www.ntf.dk

NTF-Aalborg A/S
Hagensvej 17
9530 Støvring
Danmark
VAT nummer: DK18236001
P nummer: 1003509454
35
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.065