23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Underfyllning av elektronik - Exakt dosering och integration med mikrodispensers

Förfallodatum
den 29 augusti 2024
Skick
Ny
Tillverkare
Preeflow

I dagens teknologidrivna värld har elektronikindustrin blivit alltmer sofistikerad. För att möta kraven på mer och mer kompakta produkter är det viktigt att kunna integrera elektroniska komponenter på ett effektivt och pålitligt sätt. En av de viktiga komponenterna för att säkerställa detta är underfyllningen av elektroniken, vilket innebär att fylla utrymmet runt elektroniska komponenter på kretskortet för att skydda dem från yttre påfrestningar och förbättra elektriska egenskaper.

För att uppnå exakt dosering och integration har företaget preeflow utvecklat en innovativ mikrodispenser för underfyllning av elektronik. Mikrodispensern kan användas både handhållet och automatiskt, vilket ger användarna flexibilitet och möjlighet att anpassa sig till olika produktionskrav.

Mikrodispensrarna finns i dessa typer:

1-komponent: 

2-komponent: 

Spray: 

 

Den största fördelen med att använda preeflows mikrodispenser är möjligheten till exakt dosering. Med en  en kontrollerad dispenseringsmekanism kan mikrodispensern exakt applicera ett brett utbud av material, inklusive epoxi, 1-komponents- eller 2-komponentsmaterial. Detta säkerställer en korrekt mängd material används för underfyllningen, vilket eliminerar behovet av manuell justering och minimerar avfall och kostar.

Förutom exakt dosering möjliggör preeflows mikrodispenser också integration av underfyllning i produktionsprocessen. Genom att ha en enhetlig dispenseringsmetod kan mikrodispensern enkelt integreras i befintliga produktionslinjer. Detta sparar tid och kostnader genom att undvika omständiga anpassningar och strömlinjeformar produktionsprocessen.

Den handhållna funktionen ger användarna ännu mer flexibilitet och möjlighet att nå svåråtkomliga områden eller mindre komponenter där automatisk dosering kanske inte är möjlig. Handhållen dosering möjliggör också en snabbare produktionshastighet för mindre volymer eller för snabba prototyper.

Genom att använda mikrodispensern för underfyllning av elektronik kan elektronikföretag säkerställa att deras produkter är skyddade mot fukt, vibrationer och termiska påfrestningar. Detta resulterar i en längre livslängd för produkterna och minimerar risken för fel eller skador på grund av yttre påverkan.

Sammanfattningsvis har preeflows mikrodispenser för underfyllning av elektronik blivit en ovärderlig komponent för elektronikindustrin. Genom att erbjuda exakt dosering, både handhållen och automatisk användning samt enkel integration i produktionslinjer hjälper mikrodispensern företag att producera elektroniska produkter av hög kvalitet och hållbarhet. Med teknik som denna kan elektronikindustrin fortsätta att utvecklas och möta de ökande kraven på mindre och mer avancerad elektronik.

Om du är nyfiken på preeflows dispensrar, kontakta scanmaster för mer information, info@scanmaster.dk.

Vi ser fram emot att hjälpa dig!

SCANMASTER

Scanmaster är Skandinaviens mest utvecklings- och serviceinriktade leverantör av unika doseringslösningar för varje industriellt behov i rätt tid och kvalitet.

Du har behovet, vi har lösningen!

www.scanmaster.se

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48,
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
VAT nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

MSP
Mia Stenholm Pedersen
msp@scanmaster.dk

Sänd till en kollega

0.031