23948sdkhjf

Picard öppnar butik

Picards första butik öppnade i veckan i Stockholm på Östermalm, kedjan säljer endast frysta produkter
Picard statsar på den svenska marknaden och i dagarna öppnades den första butiken på Östermalm i Stockholm, skriver Livsmedel i fokus. Företaget räknar med att ha fem butiker runtom Sverige.

– Svenskar handlar mycket fryst mat och därför är Sverige en intressant marknad för Picard. Dessutom är svenskar matintresserade, kvalitetsmedvetna och nyfikna, vilket passar vårt breda utbud av högkvalitativa produkter, säger Henrik Strinning, VD för Picard Sweden i artikeln.

Butiken satsar på att erbjuda konsumenterna lyxigare alternativ och färdiga rätter. Picard sätter kvalitetskontroll i fokus.

– Varje leverans kvalitetstestas i genomsnitt tre gånger, dessutom görs regelbundna tester av patogener, kemikalier och tungmetaller.
Picard har närmare 900 butiker i Frankrike och även några i Italien, Belgien och nu i Sverige. Nästa svenska etablering blir den 20 februari, även den i Stockholm. Därefter kan det bli aktuellt med butiker i stor- och universitetsstäder, som Malmö, Göteborg, Uppsala och Linköping.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078