23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hydroscands smidiga tryckluftslang - nu i butik och webbutik

| Medlemsnyhet | Företag Hydroscand AB

Hydroscands tryckluftslang, Airsoft Performance, finns nu tillgänglig i såväl Hydroscands 70 butiker som i den nya webbutiken. Det är en formstabil och smidig slang som lämpar sig väl för fordonsverkstäder.

Tryckluftslangen Airsoft Performance är lätt och tål ett arbetstryck på upp till 16 bar. Den låga vikten innebär att slangen är enkel och smidig att hantera vid användning av tryckluftsverktyg, till exempel en spikpistol, och kan därför med fördel användas av exempelvis verkstäder och byggföretag.

Hydroscands tryckluftslang har en formstabil innertub. Slangen kan därmed placeras på en slangvinda utan att dess egenskaper försämras, något som är viktigt i verkstäder för att maximera både yta och bekvämlighet.

”Det känns jättebra att vi nu kan erbjuda Airsoft Performance i webbutiken då vi vet att flera av våra kunder är i behov av tryckluftslangar som är både tåliga och lätthanterliga. Det är två egenskaper som är viktiga för att minimera risken för avbrott eller störningsmoment i kundens arbete”, säger Stefan Nilsson, försäljningsansvarig på Hydroscand.

Slangen är även oljeresistent och kan därför användas i miljöer där olja förekommer, utan att slangens livslängd förkortas. Läs mer om tryckluftslangen på hydroscand.se.

Medlemsnyhet

Företag
Hydroscand AB

Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Sverige
Hydroscand AB

Sänd till en kollega

0.063