23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

​Hydroscand utökar sortimentet inom bevattning

| Medlemsnyhet | Företag Hydroscand AB

Nu erbjuder Hydroscand snabbkopplingar och spolhandtag för bevattning i kromad mässing. Den nya Nito Click-serien håller hög kvalitet och lovar en lång livslängd.

Nu utökas sortimentet i Hydroscands butiker och webbutik med en ny serie kvalitetskopplingar som är kompatibla med andra bevattningskopplingar, så som Gardena och Hozelock. De nya Nito Click-kopplingarna är utformade i kromad mässing men även med detaljer i rostfritt stål, vilket ger en betydligt längre livslängd än motsvarande snabbkopplingar i plast. Nito Click-kopplingarna finns tillgängliga i dimensionerna ½” och ¾ ”.

I det utökade sortimentet ingår även bevattningshandtag, så kallade spolpistoler i olika utföranden. Spolhandtagen är utformade i kromad mässing med ett ytterhölje av plast. Strålen i spolmunstycket kan justeras i vidd och ger en flödeshastighet på 8,5-10,5 l/min, beroende på typ av stråle. Spolpistolerna finns, liksom kopplingarna, i dimensionerna ½" och ¾".

Det utökade bevattningssortimentet passar utmärkt för såväl skötsel av privata trädgårdar, som för företag som är verksamma inom trädgårdsskötsel och parkförvaltning. Materialvalen gör produkterna väl lämpade för handelsträdgårdar, idrottsanläggningar och spolhallar, där bevattning och spolning sker med hög frekvens.

Snabbkopplingarna och de nya spolhandtagen används med fördel tillsammans med Hydroscands kvalitetsvattenslang Hydroscand Garden.

Medlemsnyhet

Företag
Hydroscand AB

Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Sverige
Hydroscand AB

Sänd till en kollega

0.062