23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

METTLER-TOLEDO håller öppet hus

| Medlemsnyhet | Företag Mettler-Toledo AB

Du kan personligen eller virtuellt besöka det öppna huset för produktinspektion vid det nya globala huvudkontoret i Royston för röntgeninspektion och du kan delta i ett antal seminarier, livedemo och konsultation.

Royston, Hertfordshire, Storbritannien 1 september 2021 – METTLER-TOLEDO Product Inspection visar nya produktinspektionstekniker och erbjuder möjlighet till konsultation på plats eller virtuellt och erbjuder utbildningsseminarier när man håller öppet hus i det nya Global Centre of Excellence i Royston, Hertfordshire.  

METTLER TOLEDO Product Inspections nya tillverkningsanläggning för röntgensystem i Royston, Hertfordshire banar vägen för fortsatt tillväxt under de kommande årtiondena och därefter. Anläggningen som uppförts på en mark på 1,4 hektar ökar företagets tillverkningskapacitet i Storbritannien med mer än 80 % och gör det möjligt att hantera flera utvecklingsprojekt samtidigt. Anläggningen kommer dessutom bidra till att förbättra kundupplevelsen med nya testrum för fabriksacceptans och ett produktionsobservationsområde.

Det covid-säkra eventet hålls den 6 och 7 oktober 2021, och ger varumärkesägare, tillverkare och förpackningsentreprenörer inom livsmedel och läkemedel möjlighet att få se de senaste innovationerna och bästa praxis inom röntgen, metalldetektering, checkvägning samt visionsinspektion och därtill prata med en expert från METTLER-TOLEDO om sina specifika produktinspektionsbehov och utmaningar.

Tillverkare och förpackningsentreprenörer kan boka en kostnadsfri och personligt anpassad konsultation, antingen virtuellt eller på plats, och därmed ge sina team möjlighet att ta del av METTLER TOLEDOs expertkunskap inom områden som efterlevnad, produktsäkerhet och digitalisering. 

Mitt i centrum står METTLER TOLEDOs senaste produktinnovationer med personligt anpassade liveuppvisningar av det nya metalldetekteringssystemet, en ny röntgeninspektionsmaskin såväl som de senaste checkvågarna i C33 serien med FlashCell™-lastceller och ProdX™-programvaran för datahantering.

I eventet ingår dessutom två utbildningsseminarier som båda körs mellan kl. 8.00 och 14.00 (brittisk sommartid) på sina respektive dagar: 

Onsdagen den 6 oktober – How Product Inspection Innovations Improve Food Safety and Automate Quality Processes for Contract Packers – som hålls tillsammans med ECPA och presenteras av Ton Knipscheer från European Co-Packers Association (ECPA); Rob Rogers, Senior Advisor Food Safety & Regulation samt Niall McRory, Global Key Account Manager båda från METTLER TOLEDO Product Inspection.

Torsdagen den 7 oktober – Good Inspection Practice: 6 Steps to Preventing Physical Contamination – hålls tillsammans med BRCGS och presenteras av John Figgins, Senior Technical Manager från BRCGS; Ian Robertshaw, Global Key Account Manager samt Adam Green, Market Manager båda från METTLER TOLEDO Product Inspection.

”Det känns verkligen upplyftande att officiellt få öppna och visa upp vårt nya Global Centre of Excellence för röntgeninspektion vid vårt öppna hus för produktinspektion. Det nya globala huvudkontoret har utvecklats specifikt för att bli METTLER TOLEDOs huvudnav för forskning och utveckling samt tillverkning inom röntgeninspektion. Den väsentliga investeringen vi har gjort i röntgeninspektionsverksamheten är en del av de strategiska utvecklingsplanerna och ett svar på kundernas efterfrågan på ständig konstruktionsutveckling av röntgeninspektionsteknik för att förbättra produktsäkerheten,” kommenterade Niall McRory, Global Key Account Manager vid Mettler-Toledo Product Inspection.

”Sedan ett och ett halvt år tillbaka har det uppenbarligen varit svårt att träffa nya och befintliga kunder och vi ser verkligen fram emot att få interagera med dem på nytt, i person eller virtuellt, vid vårt öppna hus i vårt nya Global Centre of Excellence i oktober,” tillade Niall McRory. ”Vi har många nya omvälvande innovationer att visa och därtill en del inspirerande utbildningstillfällen att dela. Utmaningarna med produktsäkerhet och operativ effektivitet förblir högaktuella för alla tillverkare och det kommer vi fokusera på under detta event. Vare sig man arbetar med livsmedel eller läkemedel kommer det finnas något för varje ny och befintlig kund under vårt öppna hus, och vi hoppas de kommer anteckna detta datum i kalendern.”

För mer information, besök www.mt.com/pi-open-house-2021

 

 

Om METTLER TOLEDO

METTLER TOLEDO är en ledande global tillverkare av precisionsinstrument och en leverantör av service. Företaget rankas högt i många marknadssegment och är en global marknadsledare inom många områden. METTLER TOLEDO är den största leverantören av vägningssystem och analysinstrument för användning i laboratorier och in-line-mätning inom krävande industriella och livsmedelsproducerande processer.

METTLER TOLEDOs produktinspektionsavdelning är en av de ledande leverantörerna inom området automatiserad inspektionsteknik. Avdelningen innefattar följande varumärken: Safeline metalldetektering och röntgeninspektion, Garvens och Hi-Speed checkvågar och CI-Vision och PCE Track & Trace. Produktinspektionslösningarna förbättrar tillverkares processeffektivitet och hjälper dem att följa branschstandarder och bestämmelser. METTLER TOLEDO-system säkerställer konsekvent högre produktkvalitet och hjälper både kunder och tillverkares rykte och deras produkter och varumärken.

För mer information, gå till http://www.mt.com/pi

Medlemsnyhet

Företag
Mettler-Toledo AB

Virkesvägen 10
120 08 Hammarby Sjöstad
Sverige
Mettler-Toledo AB

Kataloger mm.

Sänd till en kollega

0.127