23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny intelligent SENSE™ teknologi från METTLER TOLEDO

| Medlemsnyhet | Företag Mettler-Toledo AB

M30 R-serien är den första produktfamiljen från METTLER TOLEDO Product Inspection som är uppbyggd med den toppmoderna programvarutekniken SENSE™, och tar ett jättekliv för intelligens- och förfiningsnivån inom metalldetekteringens mittsegment.

Den färggranna pekskärmen gör driften enkel och de viktigaste uppgifterna kan nås med hjälp av snabbåtkomstmenyn.
Användarna kan välja mellan 33 språk som standard, vilket minskar felrisken och ökar produktiviteten.

Det nya metalldetekteringssystemet har en slitstark, industriell design och erbjuder tre nivåer av inträngningsskydd, från IP65 till IP69K, för att stödja långsiktig, tillförlitlig prestanda i många olika tillverkningsmiljöer.

M30 R-serien består av fyra metalldetektormodeller som matchar olika produktions- och efterlevnadsbehov samt budgetöverväganden:

· M31R StandardLine – för mångsidig, pålitlig inspektion inom alla livsmedelssegment: hög frekvens, finjusterad teknik med eDrive som levererar upp till 10 % sfärisk känslighetsförbättring jämfört med äldre modeller.

· M33R PlusLine – förbättrad prestanda med mycket hög frekvens, finjusterad teknik och eDrive som levererar upp till 20 % sfärisk känslighetsprestanda och passar perfekt för torra tillämpningsområden som müslibars, torr pasta, konfektyr och snacks.

· M33RB PlusLine – förbättrad prestanda med mycket hög frekvens, finjusterad teknik och eDrive, kombinerat med optimerad låd-/kolvgeometri för att leverera upp till 30 % högre sfärisk känslighetsprestanda i bulktillämpningar som köttlådor och 25 kg-mjölsäckar.

· M34R PlusLine – med förbättrad prestanda med dubbelsimultan frekvens- och produktsignalsdämpningsteknik för att förbättra den sfäriska känslighetsprestandan med upp till 25 % och minska falska utsorteringar i våta eller konduktiva tillämpningar. Den har skräddarsytts för våta, utmanande och konduktiva tillämpningar som kött, fisk och skaldjur, mejeriprodukter, produkter med högt saltinnehåll och de som är förpackade i metalliserad film.

Metalldetektorer kan integreras med ett stort antal transportörsystem, bland annat METTLER TOLEDOs nyligen förbättrade GC-seriesystem. Denna modulära transportörsystemslösning omfattar nu nya funktioner som förlängda bälteslängder, tillval med icke-ihålig ram samt ett större sortiment med utsorteringsenheter, bland annat en överliggande svepare och uppdragande band.

 Ladda ner vår gratis broschyr här: 
Smart, digital inspection for affordable compliance

Medlemsnyhet

Företag
Mettler-Toledo AB

Virkesvägen 10
120 08 Hammarby Sjöstad
Sverige
Mettler-Toledo AB

Sänd till en kollega

0.063