23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ärtskott odlade i botten av den innovativa Schur®Star påsen

Schur®Star Systems Europe och Grow Up FARM har tillsammans utvecklat en ny innovativ förpackning där ärtskott kan växa på botten av förpackningen.

Det finns ett ständigt behov av att skapa nya lösningar inom förpackningar som kan tillföra värde till en produkt och förlänga dess livscykel. Det är Eat-grow-repeat påsen ett bra exempel på. I förpackningen packar det danska företaget Grow Up FARM ärtskott, men den innovativa delen av förpackningen hittas längst ner i förpackningen, där färska ärtskott kan växa. Konsumenterna kan därför köpa färska ärtskott och när de skördats ska man bara vattna och nya skott kommer att växa. Konceptet fungerar genom att ta bort den övre delen av förpackningen så att botten fungerar som en växtkruka. Här kan nya ärtskott växa och förse konsumenterna med färska ärtskott mer än en gång. 

Nominerad till Innovationspriser

Det helt nya sättet att packa ärtskott på har gjort att Eat-grow-repeat påsen har nominerats till flera innovationspriser. Vanligtvis packas ärtskott utan rötter i en plastpåse. När konsumenten har använt de köpta ärtskotten är produktens livscykel över. Med det nya sättet att förpacka dem förlängs produktens livscykel och konsumenterna får värde som varar längre av sina inköp. Ärtskotten förpackades på en Schur®Star-maskin, och Schur har hjälpt Grow Up FARM att utveckla den nya och innovativa förpackningen, som också kommer att packaspå Schur®Star-maskinen. Martin Ditlev Olsen, landsdirektör för Danmark, säger:

“När vi utvecklar lösningar för våra kunder är samarbete och dialog avgörande. Genom att identifiera kundernas behov och förstå deras verksamhet kan vi tillsammans hitta rätt förpackningslösning för dem eller till och med utveckla nya förpackningstyper av stort värde för kunden och deras slutanvändare. Med fina nomineringar till olika innovationspriser är Eat-grow-repeat påsen ett bra exempel på hur långt vi kan komma med ett nära samarbete med våra kunder.”

Ska Schur hjälpa till med din förpackningsutmaning?

På Schur kan vi skapa innovativa och flexibla förpackningslösningar i samarbete med varje kund. Tillsammans med kunden hittar vi deras behov och önskemål så att vi tillsammans kan skapa den bästa lösningen. Schur®Star är ett mångsidigt och flexibelt koncept där både maskiner och flexibla förpackningar skräddarsys efter varje kunds behov. På Schur är vi alltid redo att hjälpa dig med din förpackningsutmaning. Läs mer om våra förpackningslösningar på www.schur.com.

Träffa Schur på Scanpack 2022

På Scanpack-mässan i Göteborg från 4 till 7 oktober 2022 kan du träffa Schur och se påsen för ärtskott. Möt Schur i monter nr. C 01:44 och hör mer om hur vi kan hjälpa dig med dina förpackningsutmaningar.

Schur International A/S
J W Schurs Vej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
VAT nummer: DK83100028
P nummer: 1002663068

Kontaktperson

CHH
Cecilie Horup Hansen
cha@schur.com

Sänd till en kollega

0.047