23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Schur presenterar kartongsked

| Medlemsnyhet | Företag Schur International A/S

Schur®Spoon är en användarvänlig, stabil och funktionell sked för on-the-go-produkter. Skeden produceras i starkast möjliga kartongfibrer, vilket gör den tillräckligt stark för att bära en golfboll.

Schur har utvecklat en kartongsked för att ersätta de välbekanta plastskedarna i bägare för yoghurt och andra on-the-go-produkter. När Schur blev medveten om att ett EU-direktiv som trädde i kraft från 2021 skulle förbjuda användning av plastskedar i on-the-go-produkter började den familjeägda förpackningsgruppen utveckla ett alternativ i kartong. Fokus för skedens utveckling har varit att den inte kompromissar användarvänligheten och den goda ätupplevelsen. Därför var det primära målet att utveckla en stark och stabil kartongsked. Det har tagit drygt två år för Schur att utveckla en sked som både var lätt att vika samtidigt som stabiliteten bibehölls och säkerställde en bekväm ätupplevelse. Den slutliga skeden har också tagits emot väl av konsumenterna.   

Godkänd av konsumenterna

Konsumenterna har redan godkänt Schur®Spoon i en oberoende konsumenttest utfört av marknadsundersökningsinstitutet Ipsos. Femton personer har testat skeden dagligen och ytterligare 250 personer har intervjuats om deras uppfattning om skeden. Slutsatsen blev att 8 av 10 potentiellt kommer att köpa en yoghurt med en Schur®Spoon i bägarens lock.  

Stark nog att bära en golfboll

Schur®Spoon är tillverkad uteslutande av naturmaterial, och skedens släta yta erhålls utan användning av lack eller beläggning. Skeden är lätt och tunn, men tillverkad av de starkaste kartongfibrerna, vilket gör att den kan bära en golfboll – även efter att skeden har stått i vatten i 15 minuter. De starka materialen säkerställer att konsumenterna kan njuta av kalla on-the-go-produkter från första till sista biten utan att bli sittande med en upplöst sked.

Det har tidigare funnits en lösning på marknaden, vilket gav kartongskedar lite dåligt rykte. Därför har Schur varit mycket fokuserad på att kunderna får en bra och stabil produkt.

”Det har varit viktigt för oss från början att utveckla ett starkt och hållbart alternativ till den välbekanta plastskeden utan att kompromissa med den goda ätupplevelsen. Vi tycker att vi har lyckats mycket bra med detta, och konsumenterna har redan bekräftat det”, säger Hans Christian Schur, CEO och 6:e generationen Schur.

Redo att ligga i locket

Schur®Spoon är utformad för att passa in i ett standardlock för on-the-go mejeriprodukter. Schur kan leverera Schur®Spoon flowpackade utan omslag, med pappersförpackning eller med OPP-förpackning och den kan sedan packas direkt i ett lock.

På Schurs webbplats kan du se bilder och video av Schur®Spoon. Du kan hitta mer information om skeden här: Schur®Spoon är vår 100 % fiberbaserade kartongsked.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Schur International A/S

J W Schurs Vej 1
8700 Horsens
Danmark
Schur International A/S

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078