23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand utökar sortimentet med ny tvättslang

Hydroscand utökar sortimentet med tvättslangen Comfort 1054-80, i fyra olika färger, som är framtagen för kemiska vätskor. Den är lätt och extremt flexibel även i låga temperaturer, med ett arbetstryck på 200 bar.

Slangen kan med fördel användas av tvätthallar där olika vätskor som avfettning och skum förekommer. Även egna åkerier som tvättar sina fordon själva eller större hallar för lastbilar. Comfort är framför allt till för kemiska vätskor, avfettning, vax, skum men fungerar såklart även för vatten. Denna slang passar också bra för privatpersoner med en högtryckstvätt tack vare sin flexibilitet och låga vikt.

”Comfort har en stor fördel med sin textilarmering i stället för den traditionella i stål. Det gör att den är korrosionsbeständig och har halva vikten mot en likvärdig tvättslang. Den är väldigt flexibel även i låga temperaturer vilket gör den enkel att arbeta med”, säger Oskar Wilhelms, försäljningsansvarig för industrislang på Hydroscand.

Tvättslangen Comfort lämpar sig ypperligt för inomhusbruk, då den inte färgar av sig som en gummislang annars kan göra. Detta tack vare att yttertuben är av polyuretan (PUR) medan innertuben är av en kemikalieresistent termoplast (PES). Yttertuben tål olja, är UV-resistent och helt slät på utsidan vilket gör den lätt att rengöra. Comfort finns i fyra olika färger för att det ska vara enkelt att skilja mellan användningsområden och ämnen i slangen.

Den nya tvättslangen finns att köpa i butik eller i Hydroscands e-handel. I butik går slangen att få specialanpassad efter önskemål om längd samt kopplingar. De hylsor som möjliggör en mängd variation av kopplingar har artikelnummer 4200-14. Det finns även en rostfri kopplingsserie som passar till tvättslang Comfort.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Sänd till en kollega

0.048