23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Företag i Indutrade bygger ut sin produktionskapacitet.

Carlsson & Möller investerar 5 MSEK för att öka produktionen av komponenter i konstruktionsplast.

CARLSSON & MÖLLER i Helsingborg, som ingår i Indutrade, är en Sveriges ledande leverantörer av konstruktionsplaster. Under hösten investerar företaget ca 5 MSEK i nya svarv- och fräsmaskiner för att öka produktionskapaciteten. Carlsson & Möller erbjuder avancerad bearbetning av polymera material i en modern maskinpark.

- Vi har klarat oss bra trots det rådande konjunkturläget, säger VD Michael Andersson. Mycket beroende på att vi nischar in oss mot olika kundsegment. Ett exempel på dessa är livsmedel- och läkemedelsindustrier. Vi kan leverera helt rena och högkvalitativa plastmaterial till dessa krävande applikationer. Därför investerar vi nu för att utöka vår kapacitet och stärka vår konkurrensförmåga.

Material som är i kontakt med livsmedel eller används inom läkemedelstekniska och biotekniska områden måste vara godkända enligt speciella regler. Dessa omfattar bl a FDA Code of Federal Regulations (21 CFR), USP VI samt 3A-Dairy.

Michael Andersson berättar vidare:

- I Carlsson & Möllers maskinpark förorenas inte materialet eftersom vi endast bearbetar plastmaterial. Det skiljer oss från mekaniska verkstäder och andra tillverkare, som bearbetar både metaller och plaster.

Carlsson & Möllers produktionsprocess ger således kunderna den trygghet som krävs för att de i sin tur ska kunna uppfylla gällande regler. Allt som levereras av Carlsson & Möller är klassat, godkänt och spårbart i hela kedjan med ursprungscertifikat enligt SS-EN 10204. C&M garanterar högsta möjliga kvalitet. Det är få tillverkare som kan ställa upp med det.

AB Carlsson & Möller
Box 22161
Besöksadress: Garnisonsgatan 45
250 23 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5560570011

Sänd till en kollega

0.062